Att veta vilken sorts hudvård som passar en

Jag vet att det är viktigt med hudvård och att det blir allt viktigare desto äldre man bli. När man är mellan 20 och 30 är det viktigt att börja tänka på det och att faktiskt vara noga med att ta hand om sin hud. För gör man inte det så kommer man snart att börja få rynkor och det resulterar i att huden åldras betydligt snabbare. Så det är betydligt bättre att göra annat istället. Jag har inte varit så bra på att hålla på med hudvård tidigare men har tänkt att jag ska försöka att vara mer noggrann med det, problemet är att jag inte riktigt vet vilka produkter jag ska använda mig av. Därför har jag nu bokat tid på Bättre Fötter – Bättre Hy. Det är en salong som erbjuder skönhetsbehandlingar och som har en behandling för hudvård som jag tycker verkar bra och som jag nu har bokat tid för.

Förhoppningen med besöket på Bättre Fötter – Bättre Hy är inte bara att få en skön behandling som gör sig gott för huden utan snarare att även få lite rådgivning. Jag hoppas att de efter avslutad hudvård ska kunna tala om vad jag har för hudtyp och även vilka sorters produkter som är bäst för mig så att jag vet vilka jag ska använda mig av. Hudvård kommer i många olika former och ofta är det anpassat efter olika hudtyper. När jag var yngre så hade jag väldigt fett hy, men det har jag inte längre så vet inte riktigt vilken kategori jag passar in i och vilken som kommer att göra sig bäst för mig. Men förhoppningsvis kommer jag att ha bättre koll på det sen, efter avslutad hudvårdsbehandling på Bättre Fötter – Bättre Hy.