Fin hårfärg till sommaren

Jag ska innan sommaren drar igång fräscha upp mitt hår så att det blir riktigt sommarfint. Jag ska nog följa alla andra som väljer att ljusa upp sitt hår. Det blir ju mycket lättare när solen hjälper till att bleka det lite också. Det skulle nog inte vara så smart att färga håret i en mörkare nyans nu innan sommaren drar igång.

Jag funderade på slingor, men känner varför inte ljusa upp hela håret? Jag ska höra med en frisörsalong och se vad de tycker. Det värsta jag vet är att håret blir slitet och om man ska bleka det så kanske det slits för mycket. I många lägen ser det jättebra ut med slingor, jag kanske kan göra några fler så blir det nog fint.

Jag ska nog gå till New Look, dit har jag alltid gått till och är alltid lika nöjd. Jag brukar nu inte göra så jättemycket med mitt hår, mest klippt topparna och så. Denna gången ska jag våga att färga det i alla fall, jag är ju väldigt rädd om mitt hår. Jag har nämligen tidigare när jag var lite yngre blekt sönder hela håret och det såg ut som ogräs. Det var verkligen inte fint och jag fick klippa av allt. Så nu är jag lite rädd om mitt hår, då det är i en längd som jag gillar. Jag får se till vilket jag bestämmer mig för, man ska ju vara spontan ibland också.