Franf

Har länge fungerat på att skaffa fransförlängningar. Tycker att mina egna ögonfransar är så korta och sköra och att det hela tiden lossnar nya. Varje kväll när jag tar bort sminket så tappar jag minst två ögonfransar så det känns som att jag snart kommer att tappa dem alla. Det kanske inte händer, men det känns som det. Därför tänker jag att det här med fransförlängningar vore en bra idé att göra. För då har jag alltid långa och vackra ögonfransar utan att behöva sminka mig och applicera någon mascara, vilket vore väldigt skönt.

Har haft blickarna på Lilla Fransrummet Trollhättan, en salong som erbjuder fransförlängningar, och valet att välja dem beror främst på att de verkar ha professionella behandlingar och utifrån vad jag har sett från bilder de har lagt ut på Facebook och Instagram så verkar de lyckas med alla sina behandlingar. Visst är det lite dyrt att göra en fransförlängning och det är ju inte direkt en engångsbehandling heller men det känns ändå som att det är bra. Det håller ju i sig i några veckor framåt och jag kommer ju dessutom att slippa köpa mascara, vilket jag sparar in lite pengar på också.

Har ju inte gjort behandlingen än så kan inte säga så mycket om den. Men kan ändå rekommendera Lilla Fransrummet Trollhättan om det är någon av er läsare som också känner att ni gärna vill ha långa och vackra ögonfransar.