Mikael Engman som fotograf för min systers bröllop

När jag var liten hade jag en hemlig dröm om att bli fotograf. Eller okej, den var nog inte så hemlig, tror att jag gick omkring och sa till alla jag såg att jag skulle bli fotograf. Och jag skulle inte bara vara en vanlig fotograf utan verkligen vara någon som tar professionella fotografier. Nu på senare år har jag insett att även om jag tycker att det är roligt med fotografering så måste man vara oerhört bra för att kunna leva på det. Så den drömmen har jag gett upp. Så pass mycket att när min syster gifte sig för några månader sedan och frågade om jag ville ta bilderna så tackade jag nej och hon anlitade Mikael Engman istället.

Jag tackade inte bara nej för att jag inte tror att jag kan ta bra bilder, det har jag säkert kunnat. Men jag ville inte vara fokuserad på att fotografera hela dagen och kvällen utan att faktiskt vara med och ha roligt. Och dessutom finns jag nu med på bilderna, vilket också är lite roligt. Fotografen som min syster tog hjälp av var som sagt Mikael Engman, en otroligt duktig fotograf som tog helt fantastiska bilder. Så rekommenderar honom verkligen om det är någon av er som behöver en fotograf till något.