Tips på en duktig fotograf

Det är idag åtta dagar sedan jag flyttade in i min nya lägenhet. Och jag är supernöjd. Tycker den är perfekt och känner mig redan som hemma och skull verkligen inte vilja byta ut den. Jag har redan hunnit packa upp allting och få ordning här hemma, för började göra det redan innan jag flyttade in. Men det som fattas är lite tavlor och planscher på väggarna. Jag tycker om naturfotografering som är fint. Därför har jag varit inne mycket på Jenny Rehnmans hemsida. Om du inte har kollat in hennes fotografier så har du gått miste om något.

Jenny Rehnman är en otroligt duktig fotograf som både tar porträttbilder såväl som fotograferar naturen. De bilderna jag är intresserad av och som jag funderar på att köpa är några av de som hon har till salu på sin webbplats. Hon har varit verksam som fotograf ett bra tag och det märks verkligen att hon är en naturlig talang. Jag skulle vilja sätta upp flera av hennes fotografier som tavlor hemma, för jag tycker om bilder som förmedlar en känsla, sen om det är glädje eller sorg spelar inte lika stor roll. Problemet är som sagt bara vilka av bilderna jag vill ha, för hon har så många som är fina. Och jag tror att det får plats 3 tavlor så att det blir snyggt och inte för mycket. Får väl försöka kolla så att de matchar varandra i tonerna också och med resten av lägenheten.